PSD și-a organizat propria zi de Vineri Verde. Marcel Ciolacu spune că își dorește să îi încurajeze pe toți membrii și simpatizanții partidului să se deplaseze cu mijloace nepoluante.

Social-democrații dau asigurări că evenimentul organizat de ei este ”Adevărata Vineri Verde”, chiar mai verde decât inițiativa similară a Ministerului Mediului.

PSD și-a organizat propria zi de Vineri Verde. Ciolacu a împrumutat o mașină electrică

Partidul Social Democrat a organizat vineri evenimentul “Adevărata Vineri Verde”, o replică la campania ”Vinerea verde”, inițiată în luna martie de Ministerul Mediului.

Cu această ocazie, membrii și simpatizanții PSD din toată țara sunt încurajați să meargă la serviciu sau să își ducă la școală copiii folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ajuns la sediul partidului cu o mașină electrică, despre care a declarat că este împrumutată și a precizat că data viitoare “venim cu propria noastră Dacia electrică”.

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD a comandat o Dacia Spring, primul model electric al producătorului autohton și a precizat că va fi printre primele 10 din țara noastră, informează digi24.ro.

”O să venim cu propria noastră Dacia electrică”

“De data viitoare o să venim cu propria noastră Dacia electrică. Ne-am comandat-o și o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Sper ca și domnii primari să o facă, încurajez autoritățile locale să cumpere astfel de mașini electrice”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat cât a costat mașina electrică, Ciolacu nu a dat un răspuns, însă a precizat că fost cumpărată din cotizațiile membrilor de partid.

PSD a organizat vineri evenimentul ”Adevărata Vineri Verde”, în cadrul căruia membrii și simpatizanții PSD din țara au fost îndemnați să meargă la serviciu sau își vor duce copiii la școală folosind mijloace nepoluante sau transportul în comun.

Campania organizată de social-democrații are loc după ce pe 12 martie Ministerul Mediului a lansat ”Vinerea Verde”, o campania prin care vrea să încurajeze utilizarea transportului alternativ pentru deplasarea la și de la serviciu.

Sursa foto: Capital.