Astfel, în data de 5 aprilie, fiecare al unsprezecelea cumpărător din magazinul online Orange va primi pe loc o reducere în valoare de 11 euro.

Pentru a participa la această campanie, clientul trebuie să acceseze www.orange.ro/magazin-online/, să adauge în coşul de cumpărături produsul dorit, iar dacă este al 11-lea cumpărător, se afişează şi se aplică reducerea de 11 euro. O comandă poate conţine unul sau mai multe produse.

Clienţii pot beneficia de reducere de mai multe ori, pentru sesiuni de cumpărături diferite. Campania este valabilă pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinul online, iar reducerea se cumulează cu alte oferte disponibile pe site.

Pentru cumpărăturile din magazinul online plăţile se pot face cu ajutorul unui card bancar, prin ordin de plată sau la livrare. Clienţii Orange au ocazia să descopere promoţii atractive pe tot parcursul anului şi pot apela, de fiecare dată când au nevoie, la un Orange Expert care le poate oferi consiliere online prin intermediul secţiunii Orange Help.