Sub titlul „Adevăruri nespuse despre Viorica Dăncilă. Şi trist, şi sincer“, revista Q Magazine îi face un adevărat elogiu premierului României, jignindu-i în egală măsură pe contestatarii acesteia.  

Textul este semnat de Nora Noapte, persoana care pe Google apare doar ca autor la QMagaizne, revista Florianei Jucan, Noapte fiind semnătura unor articole care, de cele mai multe ori, fie îl laudă pe Dragnea, fie îi atacă pe rivalii sau criticiii acestuia (printre care Rise Project sau Gabriela Firea). 

Textul e însoțit de o poză care se vede cu ochiul liber ca e editată masiv, spre eliminarea oricărei cute nelalocul ei de pe imaginea Vioricăi Dăncilă, scrie HotNews.

Iată câteva fragmente relevante din acest articol-odă:
 

  • În acest univers aberant a picat Viorica Dăncilă. Un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală.
  • Anterior s-a încercat substituirea cu actori având o mimică mai potrivită, dar aceia s-au dovedit a fi doar marionetele unor regizori oculți care au încercat să profite de situație pentru a da pe sub mână bilete de favoare unor spectatori turbulenți, interesați doar în compromiterea reprezentației. Iată de ce s-a recurs la doamna Dăncilă.
  • Dacă nu accepta, nu se mai putea juca piesa, iar spectatorii plătitori (alegătorii români) ar fi rămas cu banii pierduți.
  • Dacă unui chirurg de mare talent, care salvează vieți, i-ai da să citească un text din domeniul petrochimiei, s-ar împiedica în cuvinte asemenea unui analfabet.
  • De multe ori poeții își recită mizerabil poeziile. Una este să scrii și alta să declami. Tocmai sensibilitatea, care umple de har scrisul în intimitate, lipsește de har lectura în public.
  • Este exact ce s-a întâmplat cu doamna Dăncilă, neinspirat obligată de cutumele politicii dâmbovițene de vodevil, pentru care ea nu are nicio vină, să citească texte scrise într-o limbă care îi era străină.
  • Aceasta a alimentat acuzațiile de agramatism venite tocmai din partea celor pentru care gramatica limbii române rămâne o mare taină.
  • O muiere venită din țara mârlanilor a vorbit cu forța unui popor mândru de sine și a galvanizat în câteva minute sentimentele naționale ale tuturor românilor; cu excepția cozilor de topor sau a celor mândri doar de a fi slugă. Simplu, calm, liniștit.
  • Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie.
 

Articolul se încheie apoteotic, cu litere roșii, înaintea unei fotografii cu Dăncilă și Jean-Claude Juncker:

„Iar Viorica Dăncilă trebuie să meargă mai departe, cu zâmbetul ei derutat, cu pasul apăsat, cu calmul imperturbabil, căci, slavă Domnului, poporul nu se confundă cu maidanul, chiar dacă urletele minorității roboților maidanezi caută să acopere respirația sănătoasă a majorității robotitoare„.

Relația Q Magazine cu Guvernul nu se rezumă doar la asta. În martie acest an, Secretariatul General al Guvernului a vrut să cumpere 100 de albume, cu 450 de lei bucata, de la societatea care editează revista. Oferta a fost însă refuzată de SGG, depășind bugetul alocat achiziției. Până la urmă, Secretariatul General al Guvernului a rămas doar cu cele 30 de bucăți din albumul „Români de Centenar” by Q Magazine, luate în februarie, potrivit datelor din SEAP.