Olivia Steer, atacată dur: ”Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerilor needucați?

Olivia Steer, atacată dur: ”Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerilor needucați?
Olivia Steer a făcut o declarație șocantă pe pagina de Facebook, care nu a rămas netaxată de internauți.

Olivia Steer este cunoscută pentru declarațiile controversate, astfel că aceasta a mărturisit că de 14 ani nu și-a mai făcut o mamografie și niciun test Papanicolau, care se fac anual pentru pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului de col uterin sau mamar.

”A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

Olivia Steer, atacată pe Facebook

Medea Bălănică a cristicat-o dur pe Olivia Steer, după declarațiile controversate pe care le-a făcut. Artista a menționat faptul că aceste analize de rutină fac parte dintr-o normalitate, iar soția lui Andi Moisescu influențează în mod negativ o mulțime de tinere care nu au acces la informație și educație.

”Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioadă din an în care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutină, analize de sânge și port și roz. E o perioadă la fel de specială ca a Dvs. Doar că invers. Nu vă e jenă de influența pe care o puteți avea asupra tinerelor needucate? Nu vă e. Că dacă vă era, opțiunea asta personală vă rămânea in propria “bucătarie”. Întrebare: și cum faceți? În locul investigațiilor mirosiți lavandă și faceți o cruce? Doamne Ferește”, a scris Medea Bălănică.

Atac dur pe Facebook

Olivia Steer nu este la primele declarații de acest fel. În urmă cu ceva vreme, aceasta a scris pe contul de socializare un mesaj dur adresat medicilor.

„Dacă te doare în cot că morții sunt declarați toți, în mod mincinos, morți de Covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometați și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest!

Dacă te lasă rece că ți se neagă dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstituționale și neargumentate științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizații CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă ți-ai pus două-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niște măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, scria Olivia Steer pe Facebook.

Etichete: , ,
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook