Incepand cu data de 16 februarie 2006, OKazii.ro introduce in premiera un sistem menit sa creasca increderea publicului in licitatiile desfasurate online. Noul sistem va incuraja seriozitatea participantilor si va imbunatati calitatea procesului de tranzactionare.  

Utilizatorii OKazii.ro vor putea avea mai multa incredere in licitatiile online datorita introducerii unui sistem de comisionare a tranzactiilor efectuate cu succes. In momentul in care este plasata o oferta castigatoare pentru unul sau mai multe articole scoase la licitatie, se considera ca o tranzactie a avut loc si un comision va fi perceput vanzatorului.

Comisionul va fi un mic procent din valoarea tranzactiei sau, in cazul unor categorii speciale de articole (auto/moto, imobiliare, afaceri/servicii), va reprezenta o suma fixa. Datorita implicarii financiare a vanzatorului in momentul in care o tranzactie se efectueaza cu succes, cumparatorul se va putea asigura de faptul ca vanzatorul si oferta acestuia sunt serioase si se poate avea incredere in sistemul de licitatie online. Prin intermediul comisionarii tranzactiilor, OKazii.ro va contribui la reducerea numarului de licitatii incorecte ce pot prejudicia cumparatorii.  

Sistemul de comisionare a tranzactiilor se va afla in teste publice pentru toate licitatiile incepute in perioada 16 ianuarie – 16 februarie 2008, utilizatorii avand posibilitatea de a experimenta timp de o luna, in mod real, noile facilitati ale portalului de licitatii online OKazii.ro. In aceasta perioada de test, suma disponibila pentru operatiunile clasice efectuate de utilizatorii OKazii.ro nu va fi afectata de comisioanele percepute pentru finalizarea cu succes a tranzactiilor.

 

Data: 14 ianuarie 2008

 

Sursa: Netbridge Development