Agentia Ogilvy Action, parte a grupului de publicitate Ogilvy Romania, a castigat licitatia de servicii BTL pentru brandurile Johnnie Walker, J&B, Smirnoff si Baileys, aflate in portofoliul DIAGEO. Licitatia a fost organizata in urma reorganizarii operatiunilor DIAGEO din Romania si numirii companiei Sollers PPD ca reprezentant oficial al produselor Diageo pe piata autohtona.

Potrivit lui Nearchos Papacharalampous, General Manager al Sollers PPD Romania, in alegerea agentiei au contat creativitatea, expertiza multidisciplinara si capacitatea de a gestiona proiecte complexe.

Compania PPD este cel mai mare distribuitor de bauturi pe piata din Cipru, extinzandu-se recent in Romania prin infiintarea Sollers PPD, in parteneriat cu Diageo. In portofoliul Diageo se afla branduri precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff si Baileys.

OgilvyAction este reteaua globala de servicii de activare de brand a Ogilvy Group si are expertiza in trade si shopper marketing, comunicare si activare la punctul de vanzare, entertainment & sponsorship marketing. In Romania, printre clientii agentiei se numara  British American Tobacco, Unilever, Heineken, Coca-Cola HBC, Kraft Foods si Orange.

Sursa: Capital