Începând cu 19 noiembrie 2013, Porsche va dezvălui trei modele noi în cadrul saloanelor internaţionale de la Los Angeles (USA), Tokio (Japonia) şi Guangzhou (China). Punctul culminant al acestui maraton de apariţii va fi reprezentat de debutul Porsche într-un segment complet nou de autovehicule. Dezvăluirea în premieră mondială a modelului Macan la Salonul Internaţional de la Los Angeles marchează lansarea oficială a  SUV-ului compact. Modelul 911 Turbo Cabriolet îşi va face, de asemenea, debutul la Los Angeles, pe când modelele Panamera Turbo S şi Turbo S Executive3) vor fi dezvăluite pentru prima dată la Salonul Auto de la Tokio. Aproape în același timp, modelul supersport 918 Spyder4) va fi expus în premieră publicurilor chinez și american la saloanele internaţionale de la Guangzhou și Los Angeles.

Porsche va prezenta pentru prima dată noul SUV la Los Angeles, în standul Porsche din Sala Petree. Modelele 911 Turbo Cabriolet şi 911 Turbo S Cabriolet vor fi, de asemenea, dezvelite la Los Angeles. Modelele 911 Turbo decapotabile folosesc aceeaşi reţetă în a combina dinamismul, performanţa şi eficienţa ca şi modelele Coupe, care au fost prezentate cu câteva luni în urmă: motorul dublu cu şase cilindri turbo de 3,8 litri dezvoltă 520 CP pe modelul 911 Turbo decapotabil şi 560 CP pe versiunea S, atingând o viteză maximă de 318 km/oră. Toate aceste performanţe sunt atinse cu un consum de combustibil sub pragul de 10 litri. Ambele modele cabriolet de top se încadrează pe deplin în marjele New European Driving Cycle (NEDC), înregistrând 9,9 litri/100 km (echivalentul a 231 g/km CO2).

La Tokio, Porsche va face o prezentare a luxului şi a performanței, pentru șoferii pasionaţi. În cadrul evenimentului va fi dezvăluit cel mai rapid, cel mai puternic și cel mai luxos model din gama Panamera: cu o putere de 570 CP şi o viteză maximă de 310 km/h, plus o gamă extrem de variată de dotări de calitate superioară, Panamera Turbo S are garantat un statut special în segmentul său de piață. Pentru prima dată, versiunea Executive a modelului Panamera Turbo S este, de asemenea, disponibilă cu un ampatament extins cu 15 cm.

Modelul 918 Spyder îşi va face debutul în China și în Statele Unite ale Americii. Maşina va păstra în continuare ADN-ul tradițional Porsche într-un concept sport inovator. Proiectat de la bun început să fie un hibrid de înaltă performanță, modelul 918 Spyder oferă o combinație fără precedent de putere (887 CP in modul super sport) și silenţiozitatea specifică unui vehicul electric. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,6 secunde și are un consum standard între 3,1 și 3,0 litri/100 km.