Este vorba despre Raluca Dumitru, asistentă tv la Antena Stars, care după ce s-a întors din vacanță, a ajuns direct la medic din cauza unor probleme cu implanturile.

“Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la ujn nou control. Știam că, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi ok”, a declarat Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Potrivit mărturisirilor sale, medicii i-ar fi spus că „implantul mamar a explodat”.

“Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg”, a mai declarat vedeta.

La un pas de moarte

În urma rezultatelor, Raluca Dumitru a trebuit să-și facă o nouă operație.

Se pare că situația a fost destul de gravă, iar dacă mai aștepta puțin, consecințele puteau fi dezastruoase.

“M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300. Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, ne-a mai spus Raluca Dumitru. Evident, recunoaște bruneta, este încântată de rezultat. “Abia aștept să mă recuperez cum trebuie după operație, sunt chiar curioasă cum arată noile implanturi”, a explicat Raluca Dumitru pentru aceeași sursă.