Vedeta și-a făcut lifting facial, iar în față i-au fost băgate multe fire pentru a-i putea ridica pielea.

Nu este prima oară când apelează la medicul estetician.Fosta soție a lui Ilie Năstase arată cu 10 ani mai tânără după această procedură estetică.

“Aveam faţa pătrată şi puţin lăsată. Nu îmi plăcea deloc, iar prietena mea, care îşi făcuse tratamentul şi arăta wow, m-a dus la cel mai bun medic care face acest gen de lifting facial cu fire resorbabile, nu cu bisturiu. După o perioadă de două luni, aceste fire se topesc şi produc o reţea de colagen ce întinereşte faţa. Arăta cu zece ani mai tânără. Am urmat şi eu procedura, care a însumat trei etape în decurs de un an şi jumătate. Se începe de la ochi, obraji, iar acum mi-am făcut ultima etapă, în zona gâtului. Sunt foarte mulţumită, procedura nu doar «şterge» ridurile, ci şi sculptează faţa. Acum nu mai am faţa pătrată, este ascuţită. Îmi permit să merg nemachiată, am o faţă fresh, foarte elastică. Eu sunt împotriva injecţiilor cu acid hialuronic, pentru că eu am avut probleme cu faţa din cauza asta”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!.

Brigitte Sfăt este adepta intervențiilor estetice. Vedeta are operație la sâni, la nas și la fund, iar buzele sunt mărite cu ajutorul acidului hialuronic.