Aerotravel, prin touroperatorul Aerovacante, ofera pachete de vacanta in Insula Lefkada, care includ zbor charter cu avionul dus-intors din Bucuresti, cazare 7 nopti si asistenta turistica. Insa, pentru o vacanta reusita, conteaza foarte mult locul de cazare si amplasarea acestuia. Pentru vara 2018, Aerotravel va propune un sejur la Vila Sunny Garden din Insula Lefkada, recent renovata, care este o alegere excelenta, fie ca mergeti in vacanta cu familia sau cu prietenii.

Vila Sunny Garden, la 10 minute de zona pietonala din Nidri!
Vila este situata in Nidri, care este cea mai dezvoltata asezare din punct de vedere turistic din Insula Lefkada. Nidri se afla la 20 km nord de Vassiliki si 20 km sud de orasul Lefkada, fiind la aproximativ o ora (aproximativ 40 km) de Aeroportul Preveza, unde aterizeaza avionul charter care deserveste Insula Lefkada.

Sunny Garden se afla la doar 7 minute de mers pe jos de soseaua principala, 10 minute de faleza si 15 minute de plaja Nidri. Cu alte cuvinte, este suficient de departe de strada cat sa fie o oaza de liniste, dar suficient de aproape incat sa ajungeti imediat in zona pietonala.

Aici, in afara de privelistea superba spre insulele Madouri, Sparti, Skorpi si Meganisi, veti gasi absolut tot ce va doriti. Fie ca este vorba de cafenele, taverne si restaurante, magazine de suveniruri si supermarketuri, centre de inchiriere masini, scutere si biciclete, farmacie sau bancomat. Si, bineinteles, portul Nidri, de unde puteti porni oricand in explorarea imprejurimilor cu un iaht sau un feribot, in functie de buget.

Vila este recent renovata, potrivita pentru familii, dar si grupuri de prieteni

Sunny Garden a fost complet renovata in anul 2015, iar piscina a fost schimbata in 2017. Vila are 7 camere duble si 6 apartamente luminoase si utilate. Vila Sunny Garden este potrivita pentru familiile cu copii, deoarece este confortabila si curata, fiind situata foarte aproape de tot ce ar avea nevoie o familie: restaurant, supermarket, farmacie (la 400 m de vila), centru rent-a-car etc. Plaja Nidri, cu pietricele si nisip, se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos de vila si este clasificata Blue Flag – o garantie pentru calitatea si curatenia apei si a plajei.

 

Sunny Garden este o alegere buna si pentru grupurile de prieteni, indiferent daca sunt in cautarea unor momente de relaxare pe sezlong la piscina vilei sau doresc o vacanta in care sa descopere intreaga Lefkada si insulele de jur-imprejur: Madouri, Skorpi, Meganisi, Kefalonia si Ithacha. Cu alte cuvinte, Vila Sunny Garden din Nidri este punctul excelent de plecare in explorarea insulei, oferindeu-va acces facil la o mare varietate de activitati.

Aflati toate detaliile despre oferta de sejur pentru vara 2018 la Vila Sunny Garden, Insula Lefkada – charter avion inclus!