Iubitorii programului de televiziune Paramount Channel vor primi o veste proastă. Îndrăgitul program dispare începând cu data de 1 ianuarie 2021. Deja a fost publicat un promo care rulează atât pe post cât și pe Youtube, care anunță faptul că Paramount Channel își încheie călătoria pe micile ecrane.

Totuși, emisiunile îndrăgite nu vor dispărea complet. Se pare că acestea vor merge la Comedy Central, postul TV deținut de compania Viacom. Acesta va prelua producțiile care erau în general difuzate de către Paramount Channel.

Astfel, producțiile proprii Paramount, precum și filmele realizate în studiourile Hollywood vor putea fi urmărite începând cu anul viitor pe Comedy Central. În cadrul promo-ului sunt menționate unele dintre cele mai cunoscute producții de film precum: “Transformers 3”, “Misiune imposibilă”, “Fantoma mea iubită”.

„Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central”, notează reprezentanții postului.

Când a apărut Paramount Channel în România

Paramount Channel nu este un post foarte vechi de televiziune în România. Canalul TV, unul dintre cele mai îndrăgite de către cinefili, care aveau la dispoziție numeroase producții de top din cinematografia internațională a apărut în România în anul 2014 și a fost introdus pentru început pe Digi Satelit, conform paginademedia.ro.

Ulterior, canalul a putut fi accesibil publicului din țara noastră prin intermediul mai multor companii de cablu, ajungând în grila de programe a Telekom, Vodafone și Orange.

De menționat este faptul că televiziunea Paramount Channel a fost lansată încă din 2012, în Spania, pentru ca un an mai târziu să apară inclusiv în Franța. De asemenea, începând cu anul acesta, canalul TV a putut fi accesibil în alte două state, televiziunea începând să emită și în Rusia și Ungaria. Compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., deține Paramount Channel. De asemenea, aceasta distribuie la nivel internațional și canalele MTV, Nickelodeon, VH1 şi Comedy Central Extra.