Fanii Cristinei Șișcanu o pot vedea pe aceasta din nou pe micile ecrane. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a semnat un nou contract cu postul de televiziune Antena Stars și va apărea în emisiunea ” Mămici de pitici, cu lipici” alături de fiica sa, Petra.

Cristina Șișcanu a participat în trecut la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată pe Kanal D. La începutul anului 2020, aceasta a participat și la emisiunea Survivor România.

Anunțul noii sale apariții la TV a fost făcut chiar de către vedetă, care a declarat pentru publicația viva.ro că se bucură foarte mult că face parte din această emisiune.

În cadrul emisiunii, alături de vedetă vor mai participa și alte mămici.

Declarația vedetei

”Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra.

Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici.

E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!’, a declarat Cristina Şişcanu.

Cristina Șișcanu a mai declarat, pentru sursa anterior menționată, că noua emisiune va începe din 14 ianuarie, de la ora 21:00.

„Astfel, Iza, micuţa Antonia, Milan si Răzvănel, deja cunoscuţi pentru boroboaţele si creativitatea lor îşi măresc gaşca de pitici! Isabela, fiica Oanei Roman şi Petra, fetiţa Cristinei Şişcanu alături de mamele lor vor aduce sarea şi piperul în cel mai nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, începând cu 14 ianuarie, de la ora 21:00 la Antena Stars. În prima săptămână, telespectatorii vor putea urmări patru episoade, de joi până duminică, urmând ca din a doua săptămână, reality show-ul să fie difuzat de vineri până duminică, de la ora 21:00, la Antena Stars.”