Anca Pandrea a fost internată de urgență la spital. Actriței i s-a făcut rău pe stradă

Anca Pandrea a plecat într-o mică vacanță la Brașov, însoțită de de două prietene. Îndrăgita actriță a precizat pentru impact.ro că i s-a făcut subit rău, subliniind că nu mai putea articula niciun cuvânt.

Actrița a povestit că a vizitat mai multe locuri, cât și o biserică, unde s-au rugat. Anca Pandrea a mai spus că după vizita la biserică s-a simțit brusc rău și nu mai putea vorbi sau respira.

”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat.”, spune Anca Pandrea.

A stat șase ore cu perfuzii

Actrița a mai povestit că nu știe exact ce s-a întâmplat, doar că a ajuns la spital unde a stat timp de șase ore pe perfuzii. Aceasta a mai spus că după externare s-a întors în Capitală pentru a fi supusă unor investigații medicale.

”Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru sursa anterior citată.

”Aștept rezultatele la analize”

Actrița a mai spus că nu este vorba despre coronavirus, deoarece s-a ferit de virus și a urmat toată măsurile de igienă. Anca Pandrea a mai spus că a stat mai mult în casă și că a evitat să meargă cu transportul în comun.

”M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat aceasta.

Anca Pandrea a mai spus că își va face analize pentru a vedea de la ce i s-a făcut rău pe stradă, subliniind că suferă de insuficiență cardiacă. Aceasta a mai spus că are probleme cu coagularea sângelui, cu glanda și gastrită.

”Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a mai spus aceasta.