O româncă din Salzburg a fost aleasă Miss Fitness Model 2021. Antrenoarea de fitness din Salzburg și redactor la revista „Salzburger FENSTER Magazin”, Laura Cepeu, este Miss Fitness Model 2021, relatează SN.AT

Românca de 33 de ani a concurat la „Fitgala” la sfârșitul lunii iunie în hotelul de wellness Almesberger din Austria, scrie Salzburger Nachrichten. Testul anual de forță pentru formă și frumusețe a avut loc pentru a 17-a oară. Competiția cu zece participante a fost solicitantă, spune Laura.

O româncă a câștigat Miss Fitness

“Toată lumea a fost drăguță anul acesta. Deci sunt cu atât mai fericită că am câștigat concursul.”S-a antrenat în fiecare zi în timpul blocajului, spune dansatoarea de balet. “Din punct de vedere mental, sunt bine când mă antrenez. Mă face să mă simt pozitiv.” Antrenoarea primește energie și forță din meditație, pe care Laura o recomandă tuturor.

Laura Cepeu. Sursă: SN.AT

“Vorbește cu tine însuți, crede în tine sau în Dumnezeu, orice vrei. Ascultă muzica care îți place. Fă lucrurile pe care ți le-ai propus. Și dacă lucrurile nu merg bine, fă-o cu disciplină.”

Punctul ei slab este bicepsul, „la mine sunt subțiri genetic”, în schimb nu are probleme să își mențină stomacul plat.

Gala de trei zile a fost moderată de profesoara de fitness din Salzburg și de cinci ori Miss Fitness Austria, Andrea Eckerl-Braz.Proprietarul studioului Hallein și vizionarul Manfred Petautschnig a primit premiul pentru fitness. De asemenea, a participat Strongman Martin Hoi și legendele din culturism Doris Grausam, Larl Hauer și Christian Janatsch.

Laura Cepeu, mama a unui copil de 8 ani, este instructor de fitness în Salzburg din 2011. Mulți o cunosc de la clubul sportiv MyGym Nord, unde predă cursuri (Iron System, Pilates). Laura a urmat o școală de muzică în România și a studiat dans și coregrafie timp de 12 ani. După absolvirea liceului, a plecat la New York, apoi s-a antrenat ca instructor de fitness, apoi a ajuns în Austria.

Sursa foto: Dreamstime