Se va construi o nouă parcare la Aeroportul Internațional Henri Coandă

O nouă parcare în Capitală! Realizarea unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului Henri Coandă presupune lucrări ample pe o suprafață de 20.265 de metri pătrați. Proiectul are un termen de execuție de 6 luni de la data începerii lucrărilor și implică crearea a 662 de noi locuri de parcare, dintre care 66 vor fi dotate cu infrastructura necesară pentru încărcarea electrică a mașinilor.

Asocierea SSAB AG – BEMEL AG – SSAB INTERNATIONAL ELECTRIC a câștigat contractul în valoare de 14.894.588,71 de lei (fără TVA).

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a demarat procedurile pentru construirea unor noi parcări. Aceasta va oferi în total 1.600 de locuri de parcare, precum și pentru modernizarea și consolidarea parcării etajate a zonei de sosiri.

Aeroportul Internațional „Henri Coandă”
Aeroportul Henri Coandă; SURSA FOTO: Dreamstime

Soluții mai accesibile pentru locuitorii Bucureștiului

Ce se întâmplă cu parcările contracost? Recent, Compania Municipală Parking București SA solicită furnizorilor de tehnologie să dezvolte soluții care să fie mai eficiente și mai accesibile pentru șoferii din Capitală. Prioritatea este binele cetățenilor, iar compania acționează în consecință, căutând să ofere opțiuni mai variate și mai convenabile pentru plata parcării.

Odată ce plata prin SMS a devenit singura opțiune fără alternative, Parking București SA a solicitat și altor furnizori de tehnologie să propună soluții care să ofere o experiență îmbunătățită pentru șoferii din București.

După evaluarea ofertelor primite, au fost introduse noi funcționalități în soluția de plată prin SMS, în beneficiul locuitorilor Capitalei. Prin stimularea competiției între diferitele sisteme și tehnologii de plată prin SMS, au fost inițiate proceduri pentru reducerea tarifelor la această modalitate de plată.

Astfel, în curând, locuitorii Capitalei și șoferii care tranzitează orașul vor putea beneficia de costuri mai mici pentru plata parcării prin SMS.

Reprezentanții Companiei Municipale Parking București SA au transmis că, în curând, bucureștenii vor putea utiliza metoda de plată a parcării prin SMS cu costuri reduse. De asemenea, au asigurat că niciun cetățean care plătește parcarea nu va fi amendat din cauza folosirii vreunei metode de plată.

„Foarte curând bucureștenii vor putea utiliza metoda de plată a parcării prin SMS cu costuri reduse.

Vă asigurăm că nici un cetățean care plătește parcarea nu va fi amendat din cauza folosirii vreunei metode de plată”, au transmis reprezentanţii Companiei Municipale Parking București SA.