Viorica Dăncilă a încercat din nou să dreagă busuiocul în ceea ce privește ceasul care a provocat dezbateri aprinse. Este vorba de un ceas de lux Cartier Ballon Bleu despre care s-a spus că ar fi în valoare de 20 de mii de euro și placat cu aur de 18 Karate.

Candidatul PSD a susținut din nou că l-a primit cadou de la soțul ei și că valorează „sub 5.000 de euro”. Ea nu a dorit să-l prezinte, argumentând că „dacă îl arăt, ceasul, vor veni cu alt scandal”. În opinia sa, este vorba despre o strategie a PNL ca să „ascundă lașitatea lui Klaus Iohannis”.

Ea a susținut că are mai multe ceasuri acasă, „dar nu sunt ceasuri de firmă sau de marcă” ci modele „pe care le-am asortat la rochie sau la costum” și „pe care și le poate permite orice om modest din România”. Practic Viorica Dăncilă umilește milioane de români întrucât ținutele acesteia și accesoriile cu care ea se afișează valorează zeci de mii de euro, iar cei care-și permit astfel de aroganțe sunt extrem de puțini.

Astfel Viorica Dăncilă a marcat o nouă gafă de campanie.

Despre ceasul în cauză a vorbit prima oară liderul deputaților PNL, Florin Roman. El a atenționat că valoarea acestuia de catalog este de 83.678 de lei (peste 17.600 de euro).