Andreea Raicu a explicat, în cadrul unui interviu la Digi24, ideea de promovare a femeilor în funcții importante de conducere, aducând în discuţie şi activitatea actualului premier al României, Viorica Dăncilă.

Frumoasa vedetă a explicat că ar fi mândră dacă premierul României sau premierul oricărei ţări ar fi o persoană capabilă, care ar merita să fie în funţia respectivă. Raicu recunoaşte că se consideră „o feministă cu nişte limite“, însă recunoaşte că în ultima perioadă nu mai este atentă la ce se întâmplă cu clasa politică din România.

„Aş fi mândră dacă premierul României sau premierul oricărei ţări ar fi o femeie capabilă şi care merită să se afle în acea poziţie. E minunat ca femeile să ajungă în astfel de poziţii, dar în acelaşi timp e important să şi ştie ce fac acolo“, a declarat Andreea Raicu.

Ultima gafă a premierului Dăncilă atestă rolul ei de adevărat clovn al Guvernului, reuşind să ducă orice declaraţie sau greşeală la cu totul alt nivel. Nu mai departe de duminică ea s-a făcut de râs în fața NATO.

Premierul Dăncilă a fost prezent la ceremonia militară organizată cu aniversarea a 15 ani de când România a devenit țară membră NATO și a 70 de ani de când Alianța Nord-Atlantică a luat ființă, oferind un discurs presărat cu erori şi o gravă lipsă de cunoștințe tehnice. Întâi, ea a vorbit despre vecinii României, incluzând ţări precum cele din zona baltică, Slovacia sau Slovenia, state cu care ţara noastră nu se învecinează. Le-a numit și prietene totodată alături de altele.

Cu toate acestea, cea mai evidentă gafă de exprimare din discurs a fost când a vorbit despre „participarea semnificativă la operaţiile şi acţiunile Alianţei”, în loc de operaţiunile.