Celor care îşi petrec vara în Bucureşti, Radisson SAS le aduce marea la picioare. Nu trebuie să mai pierzi ore întregi ca să ajungi pe litoral, acum te poţi bucura de soare, dar şi de răcoare şi distracţie chiar în inima Bucureştiului!

Hotelul Radisson SAS are o ofertă marină irezistibilă, care va face valuri în canicula metropolei: petreceri la piscină, peşte şi fructe de mare proaspete, cocktailuri spectaculoase şi răcoritoare.

În fiecare miercuri şi joi, Pool Side Grill din grădina interioară de la Radisson SAS te aşteaptă între orele 20-23, cu promoţia Fish Market – The Best Catch in Town: o cină marină autentică, cu stridii, creveţi, calamari, somon, ton şi alte delicatese aduse direct din nada pescarilor şi preparate în faţa ta, în cuptorul sau pe grătarul special Texas Grill, printr-un procedeu special, care include şi afumarea. Gustul este cu adevărat unic, ca de altfel întreaga experienţă a acestei cine marine. Costul: 150 RON de persoană.

Radisson SAS are şi o ofertă specială  de weekend, valabilă de vineri până duminică: cazare în cameră dublă, Sunday brunch-ul stil bufet, un mic dejun bogat, acces gratuit la sala de fitness şi la piscina acoperită a World Class Health Academy, ca şi la toate facilităţile grădinii interioare, la preţul de 152 euro pe noapte pentru două persoane. Copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

Locaţia accesibilă, în chiar inima capitalei, facilităţile unice ale grădinii interioare, serviciile de excepţie, marca Radisson SAS şi cadrul natural luxuriant fac din grădina Radisson SAS cea mai la modă locaţie pentru petreceri şi cel mai dorit loc de distracţie şi relaxare din capitală!

Rezervări la tel. 021 311 9000

[email protected]

bucharest.radissonsas.com

Calea Victoriei 63-81