O fostă vedetă Pro TV este în doliu! A murit la 42 de ani. Nu am cunoscut un om mai harnic și bun

Este vorba despre mesajul transmis de către fosta jurnalistă Pro TV, Elena Lasconi. Aceasta scrie că a pierdut „cel mai bun prieten din Câmpulung” după un accident la locul de muncă.

„Dumnezeu mi-a luat astăzi cel mai bun prieten din Câmpulung. Accident de muncă… Drăgoșelu’ era mereu vesel. Nu am cunoscut un om mai harnic și bun. A fost alături de mine cu toată familia și eu alături cu tot sufletul de ei. Minunea asta de om a intrat în voața și în inima mea cu felul lui unic de a fi.

A intrat și în USR pentru mine ( știu că acum zâmbește știe el…), ne-am bucurat împreună, nu a cerut niciodată nimic, pur și simplu ne-am iubit așa cum nu înțeleg decât cei puțini care au prieteni adevărați.

Drăgoșelu’ am să te iubesc pentru totdeauna dar îmi lipsești enorm. Mă doare sufletul că ai plecat la doar 42 de ani. Nu mai pot să scriu nimic. Sunt la tine acasă, Tu știi… Te iubesc! Doamne, ai grijă de el!”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Reacțiile nu au întârziat să apară

Trebuie menționat că fanii și prietenii acesteia nu întârziat să reacționeze la tragica veste. „Condoleante familiei îndurerate! Drum lin spre stele înger frumos!”, este scris într-un mesaj.

„Dumnezeu sa îl odihneasca in pace! Nici acum nu pot sa accept ca nu mai este printre noi… Drum lin spre îngeri prieten drag!”, spune altcineva.

Cine este Elena Lasconi

Elena Lasconi este o fostă jurnalistă care, în momentul de față, este primarul din Câmpulung Muscel. Aceasta a lucrat la Pro TV timp de 25 de ani. Este demn de menționat și că Lasconi a candidat la primărie din partea USR, în septembrie 2020, când a fost susținută din donații și munca voluntarilor. Aceasta a câștigat cu peste 57% din voturi.