Noul primar din Câmpulung Muscel, fosta vedetă PRO TV Elena Lasconi, a început deja să ia măsuri dure în oraş. Ea a anunţat că i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale şi al pieţei din localitate. În plus, edilul a închis şi piaţa până luni.

Motivul invocat pentru concedierea acestora: şefii Poliţiei Locale şi pieţei nu s-au asigurat că sunt impuse regulile împotriva noului coronavirus la principala piaţă din Câmpulung Muscel.

Pentru a putea impune măsurile necesare de siguranţă, Elena Lasconi a decis să închidă duminică piaţa din Câmpulung Muscel, însă a promis că aceasta urmează să fie redeschisă în cursul zilei de luni.

“La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum bine știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri, ca să se facă circuit de aer.

Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia să fie făcut. Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa, ca până acum”, a transmis Elena Lasconi prin intermediul unei mesaj video postat pe pagina sa de socializare.

Elena Lasconi, aleasă primar în Câmpulung Muscel cu 56,76% din voturile oamenilor

Elena Lasconi, candidată la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel a reușit să câștige detașat la alegeri pentru că nu a avut un discurs politic.

„Dragilor, vă iubesc! Împreună am făcut istorie. Rezultatele finale pentru funcția de primar arată că am câștigat alegerile cu 56,76 la sută. Mulțumesc pentru că SUNTEȚI!!!!”, a transmis aceasta într-un mesaj pe pagina sa de Facebook după aflarea rezultatelor oficiale.

Într-o intervenție la un post de televiziune aceasta a mărturisit cum a reușit să obțină aceste rezultate la alegerile locale. Elena Lasconi a spus că a reușit acest lucru pentru că nu a avut un discurs politic și a dovedit că este un „om autentic”. De asemenea, aceasta punctează că motivul pentru care a intrat în politică este pentru „a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc”.