Mega Monday este ziua în care europenii se înghesuie să cumpere produse online. Anul acesta, numărul tranzacţiilor online realizate de europeni în căutarea cadourilor de Crăciun va depăşi luni, în premieră, pragul de zece milioane pe zi, iar posesorii de carduri Visa vor cheltui online peste 565 milioane euro, dintre care 80% pe carduri de debit, estimează compania de tehnologie de plăţi.
 eMAG împlinește 11 ani și de Mega Monday va oferi super-reduceri, conform blogului oficial al companiei.
„La ceas aniversar, am pregătit super-reduceri la cele mai dorite produse de pe site-ul nostru. Și în plus, în semn de mulțumire pentru cei 11 ani petrecuți împreună, am hotărât să dăm 1 milion de euro înapoi clienților care ne trec pragul de ziua noastră. Astfel, cei care vor cumpăra luni, 10 decembrie, vor avea parte de reduceri aniversare și, suplimentar, orice comandă de pe eMAG.ro va primi un card-cadou”, se arată în postul de pe blogul eMAG.
„Ce trebuie să faci ca să fii pregătit pentru startul promoțiilor de luni dimineața știi deja! Asigură-te că ai cont pe eMAG.ro, rămâi logat ca să poți cumpăra din două click-uri produsele pe care-ai pus ochii apoi, luni dimineață, fă-ne o vizită ca să vezi ce reduceri speciale ți-am pregătit”, se mai arată pe blog.
Visa Europe anticipează că luni, 10 decembrie, va fi înregistrat un număr record de tranzacţii pe internet. Visa îşi bazează estimările pe datele privind evoluţia volumului tranzacţiilor până în prezent şi pe comportamentul de plată observat în anii anteriori în preajma Crăciunului.