Anul 2022 nu a fost unul prea fericit. Sezonul competiţional s-a închis după luna august, atunci când a pierdut în runda inaugurală la US Open.

Un an plin de schimbări şi probleme pentru Simona Halep

A urmat apoi divorţul neaşteptat de Toni Iuruc, la mai puţin de un an de când cei doi au spus Da, dar şi operaţia la nas, care nu i-a mai permis să joace tenis pentru moment.

În 2022, românca a înregistrat 39 de victorii și 11 înfrângeri, câştigând două turnee din circuitul WTA, la Melbourne şi Toronto.

Simona Halep va reveni pe teren în luna decembrie a acestui an, însă nu în meciuri oficiale din circuit, ci la două turnee demonstrative. Unul va avea loc pe 3 şi 4 decembrie în Africa de Sud, iar cel de-al doilea în Emiratele Arabe Unite, în perioada 19-24 decembrie.

Cine este noul partener al Simonei Halep? L-a ales chiar Patrick Mouratoglou

Până atunci însă, campioana noastră continuă antrenamentele şi are şi un nou partener de pregătire, ales de către antrenorul Patrick Mouratoglou.

Este vorba despre un jucător de tenis din Polonia, aflat pe locul 1.846 în clasamentul ATP – Piotr Grynkowski, în vârstă de 30 de ani.

Acesta a confirmat pentru presa din Polonia că a ajuns deja la Academia Mouratoglou din Franța pentru a se antrena împreună cu Simona Halep.

„Am primit un telefon și, după trei zile, eram în avion cu destinația Franța“, a dezvăluit Piotr Grynkowski.

Toni Iuruc, parteneri de afaceri cu fratele mai mare al Simonei Halep

Între timp, s-a mai aflat şi o altă informaţie inedită despre Simona Halep şi Toni Iuruc.

Fostul lider WTA și omul de afaceri nu pot rupe total legătura după divorț nici dacă ar vrea. Şi asta pentru că Toni Iuruc este implicat în mai multe afaceri importante alături de familia jucătoarei din Constanța, în special alături de fratele Simonei, Nicolae Halep.

Toni Iuruc a devenit prieten bun cu fratele jucătoarei, iar cei doi sunt acum parteneri de afaceri de mai multe luni de zile, după ce au înființat o firmă împreună, în domeniul HoReCa, cu sediul în Constanța, scrie Playsport.