Este vorba despre companii din Belgia, Italia, România, Elveția, Grecia, dar și din Emiratele Arabe Unite sau alte țări din Asia.

"Urmează să stabilim exact, împreună cu creditorii societății (inclusiv ANAF), modalitatea de evaluare și de selecție a ofertelor depuse, precum și procedura de derulare a negocierilor. Împreună cu creditorii societății intenționăm să fixăm data de 20 mai 2013 drept deadline pentru primirea ofertelor finale. În acest sens, criteriile de selecție vor fi aprobate de creditorii companiei și acționarii acesteia, alături de Comisia de negociere, care urmează a fi desemnată", se mai arată în comunicat.

Decizia de vânzare a companiei nu influențează în niciun fel zborurile efectuate sau programate. Orarul de zbor rămâne neschimbat, iar zborurile se efectuează normal, conform acestuia. De asemenea, biletele de avion achiziționate până acum sau care vor fi achiziționate în viitor sunt și vor rămâne valabile, arată compania.
În prezent, compania Blue Air operează zboruri cu 8 aeronave, către 30 de destinații europene cu plecare din București, Bacău și Sibiu, având aprox. 400 de salariați.