Nokia va lansa un adevarat asalt asupra iPhone de la Apple prin lansarea pachetului “Comes with Music” care va fi disponibil pe o serie de terminale mobile ce vor ajunge in prima faza pe piata din Marea Britanie luna viitoare.

Pachetul “Comes with Music” va oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a descarca 2,1 milioane de melodii – aproximativ un sfert din numarul total de melodii aflate in cadrul iTunes de la Apple – pe computerele personale in mod gratis in primul an.

Melodiile pot fi incarcate apoi pe telefoanele Nokia iar dupa 12 luni utilizatorul trebuie sa cumpere un nou terminal pentru a putea folosi in continuare pachetul “Comes with Music”. In cazul in care consumatorii opteaza ca nu isi reinoiasca optiunea ei isi pot pastra melodiile descarcate.

Nokia, care va lansa noul pachet si noile terminale pe piata din Marea Britanie in luna octombrie, mizeaza pe vanzari semnficative pe fondul aproprierii Craciunului. Primul terminal lansat va fi Nokia 5310, insa pana in decembrie vor fi lansate si alte telefoane.

Nokia a semnat deja parteneriate cu Universal, Sony BMG si Warner Music Group in ceea ce priveste melodiile ce vor fi disponibile prin pachetul “Comes with Music”.

In acelasi timp Carphone va deveni distribuitorul exclusiv al editiei Nokia 5310 XpressMusic “Comes with Music” pe piata din Mare Britanie.

Sursa: The Guardian