Daniela Dincă a devenit anul acesta milionară, după ce Giorgio Albieri, concubinul său, a murit subit și nu se știe cum, dar ea a intrat în posesia averii lui care ar fi estimată undeva la un milion de euro sau chiar peste. Înainte de iubitul italian, aceasta a fost căsătorită cu un medic veterinar, pe numele de familie Bălan, bun prieten cu Ionuț Dincă, fiul pe care monstrul din Carcal l-a sunat din închisoare. De altfel, acesta i-a și cununat. Totul părea să funcționeze perfect, până când ea a decis că vrea să divorțeze.

După ce a fost acuzată că a furat 12.000 de lei de la o farmacie unde era angajată, ea a plecat în Italia să îngrijească de bătrâne. Una dintre acestea era sora lui Giorgio Albieri, care ulterior i-a devenit concubin și mai târziu binefăcător, ținând cont că a rămas cu averea lui.

Când a fost părăsit, Bălan a vrut să se sinucidă, spun vecinii acestuia. La câțiva ani după despărțire, domnul Bălan refuză să discute despre căsnicia lui sau despre motivele divorțului. Supraveghează însă discret casa fostului cumnat, lângă care și-a parcat Volkswagenul.

Despre Cazul Caracal are însă o părere bine articulată și ține să și-o exprime. Îl bănuiește pe fostul socru de trafic de persoane și de complicități cu polițiștii locali: “Vă spun, ca veterinar, e greu să arzi un animal, dar un om! De ce n-au intrat polițiștii în casă, de ce au așteptat mandat la poartă? Cât de greu e să dai un mandat?”, a spus acesta pentru Libertatea.