În contextul în care edilului general în funcţie, Gabriela Firea, a oprit plata acestui stimulent, Nicușor Dan a transmis un reproș prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulţii cu dizabilităţi din Bucureşti. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism şi bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureştenii de la primarul general încă în funcţie”, a scris Nicuşor Dan.

Primarul general ales al Capitalei a subliniat că acest lucru se va întâmpla după ce îşi va prelua mandatul.

Imediat ce voi prelua oficial funcţia de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar îşi vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plăţi sociale nu va suferi din pricina incompetenţei şi batjocurii actualei conduceri a primăriei. În schimb, clienţii politici ai PSD, oamenii înşurubaţi abuziv în funcţii şi beneficiarii de contracte politice vor da socoteală”, a completat acesta.

Plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că, în această lună, plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap va fi amânată, urmând să fie făcută la o dată ulterioară, care va fi comunicată de îndată ce DGASMB va dispune de fondurile necesare.

„În atenţia beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis DGASMB, printr-o postare pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea