Așadar, aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Un detaliu important este că informarea se va face atât vizual, cât și audio.

De asemenea, Nicușor Dan a scris că proiectul are o valoare de peste 28 de milioane de lei, respectiv 5,68 milioane de euro, fără TVA.

Nicușor Dan a făcut un anunț important pentru bucureșteni

„Aproape o mie de stații STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulație a vehiculelor și ce variante de traseu au la dispoziție. Informarea se va face atât vizual, cât și audio.

Suntem în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitației în SEAP pentru achiziția studiului de fezabilitate. Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA.

Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București – Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan s-a confruntat cu mai multe critici în ultima vreme

În altă ordine de idei, Nicușor Dan s-a confruntat cu mai multe critici în ultima vreme. Premierul Marcel Ciolacu l-a criticat pe primarul general al Capitalei, punctând că este inumană și degradantă situația în care se află mulți locuitori ai Bucureștiului în contextul lipsei apei calde.

„Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii ca, în capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi în acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece. Mi se pare inuman şi degradant şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde”, a afirmat Ciolacu.

În urmă cu ceva timp, primarul general anunţa că termenul estimat al lucrărilor la reţeaua de termoficare din București va fi depăşit.

„Termenul de finalizare pentru această lucrare era anunțat pentru 11 august. Din informațiile pe care le am, o să mai fie prelungit cu câteva zile. Când lucrarea se va finaliza, o să putem folosi CET Progresul pentru sectoarele 2, 3”, afirma Nicuşor Dan.