Ion Luciu se confruntă cu dependența de alcool încă de când fiicele sale erau destul de mici. Acesta și-a distrus căsnicia din cauza acestui viciu, iar Nicoleta și Iuliana Luciu au avut parte de o copilărie și adolescență mai puțin plăcută.

Mai apoi, problemele de sănătate și-au făcut apariția în viața lui. Astfel, Ion Luciu merge aproape zilnic la medici.

Ion Luciu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Amintim că Ion Luciu a fost diagnosticat și cu hernie de disc, pe lângă vechile probleme de sănătate. În acest context, tatăl Nicoletei Luciu susține că i s-a recomandat să meargă în stațiune pentru a se trata.

Totuși, nu a putut ajunge acolo, deoarece îi stau în cale numeroase piedici din punct de vedere al actelor.

„Vreau să merg într-o stațiune, la tratament. Am mai multe afecțiuni, așa e la bătrânețe. Și azi am fost la doctor și zilele trecute. M-am săturat și eu de atâtea drumuri. Îmi trebuie niște documente”, a declarat Ion Luciu pentru cancan.ro

Ion Luciu nu a reușit să facă rost de documentele necesare pentru a putea merge la o stațiune de tratament

Potrivit sursei menționate, Ion Luciu nu a reușit să facă rost de documentele necesare pentru a putea merge la o stațiune de tratament.

„Îmi face bine să merg în stațiune. Dar ce nu am. Nu pot spune denumirea, că nu știu cum se scrie”, a mai spus acesta.

Ion Luciu s-a confruntat cu mai multe boli

De-a lungul timpului, Ion Luciu a avut mai multe boli, cum ar fi hipertensiunea, hepatita toxică, varice hidrostatice, neuropatie periferică alcoolică, dar și ciroză. Acestea și-au pus serios amprenta asupra organismului său.

Amintim că Ion Luciu este divorțat de ani buni. Mai mult,  își vede rar fiicele și e nevoit să se descurce de unul singur. Dependența de alcool le-a îndepărtat pe Nicoleta și Iuliana Luciu de tatăl lor, astfel că o perioadă nu au vorbit deloc.

Totuși, nu au putut să uite că este tatăl lor, astfel că cele două vedete îi aduc de toate atunci când timpul le permite să-l viziteze și să mai petreacă timp în compania lui.