Nici sectorul de afaceri nu este cu mult în urmă în adoptarea ecranelor interactive. Beneficiile afișajelor interactive au fost observate în mod clar de sectorul corporativ și se caută modalități de a profita de puterea acestei tehnologii. Cu abordarea corectă și puțină creativitate, afișajele interactive pot revoluționa și modul în care funcționează companiile. Newline este o companie aflată în avangarda dezvoltării de ecrane interactive și propune o soluție versatilă ce se pretează atât utilizării în mediul educațional, cât și în cel corporate.

Newline MIRA dă noi dimensiuni interacțiunii prin intermediul ecranelor interactive. Cel mai versatil ecran dezvoltat de Newline include tehnologie de top ce îndeplinește aproape toate nevoile din spațiul de lucru corporativ, dar și din mediul educațional. Disponibil în trei variante de dimensiuni, cu diagonale de 65, 75 și 86 de inci, MIRA își găsește locul în săli de ședințe, spații comune, săli de curs și birouri facilitând interacțiunea prin intermediul unui ecran tactil ce afișează imaginile la rezoluție 4K.

Indiferent unde este plasat, Newline MIRA asigură o imagine clară datorită unghiului de vizibilitate de 178⁰, dar și a tehnologiei proprietare Optical Bonding, un proces de lipire a sticlei ecranului tactil pe celula LCD pentru a umple complet golul de aer dintre ele. Acest lucru se face pentru a îmbunătăți performanța generală, a reduce greutatea totală a afișajului și a face ecranul tactil mai robust. Durabilitate mai mare, experiență de vizualizare îmbunătățită, experiență tactilă superioară, protecție maximă împotriva prafului și umezelii, greutate redusă a afișajului sunt principalele avantaje aduse de Optical Bonding. Un afișaj cu Optical Bonding elimină reflexia internă dintre sticla ecranului și celula LCD. Acest lucru are ca rezultat un contrast îmbunătățit, ceea ce permite afișajului să fie mai bine văzut în medii mai luminoase. În plus, eliminarea reflexiei interne oferă un unghi de vizualizare mai larg, permițând afișajului să fie văzut mai clar din unghiuri mai largi în încăperi mai mari. 

De asemenea, combinația dintre Optical Bonding și atingerea IR avansată are ca rezultat o acuratețe excepțională a atingerii și o experiență de scriere lină cu recunoașterea stiloului, degetului și palmei, oferind o experiență similară scrisului pe hârtie. Cu până la 20 de puncte de atingere, obțineți o experiență multi-touch foarte receptivă, fără lag, ceea ce permite echipei să lucreze și să scrie în același timp împreună, fără limitări. MIRA are grijă de ochii dumneavoastră, de aceea vine echipată cu un filtrul de lumină albastră ce reduce expunerea cu 40% fără a compromite culoarea. 

Camera 1080P încorporată și matricea de patru microfoane cu anulare a ecoului și reducerea zgomotului facilitează colaborarea și apelurile video ușoare, făcând din MIRA o alegere excelentă pentru întâlnirile de la distanță. Portul USB de tip C disponibil poate fi folosit pentru conectarea unei unități Newline Soundbar+ ce oferă un sunet puternic, cu claritate deosebită prin boxele de 2 x 20 W.

Ecranul interactiv are suport pentru MAC, iOS, Windows și Android, astfel încât conexiunea wireless se stabilește rapid. Nu aveți nevoie de cabluri, nu trebuie să vă întrebați dacă dispuneți de interfața potrivită pentru a vă conecta la ecran, conexiunea wireless și aplicația Newline CAST vă scutește de efort. Newline CAST este o soluție flexibilă pentru partajarea wireless a ecranului. 

O altă aplicație încorporată este Newline Broadcast, un instrument puternic de streaming pentru a partaja conținut din MIRA către participanții unei conferințe. Prin intermediul acestei aplicații puteți invita cu ușurință să se conecteze până la 200 de participanți.

Puteți gestiona de oriunde ecranul interactiv MIRA printr-un portal web dedicat și securizat. Cu ajutorul aplicației Newline Display Management Plus aveți posibilitatea de a gestiona dintr-un punct central toate aplicațiile, setările sistemului de operare, puteți instala aplicații și actualizări sau chiar puteți configura parametrii MIRA.

Newline Launch Control este un alt instrument integrat care vă permite să vă alăturați apelului video pe MIRA cu o singură atingere. Începeți videoconferința programată cu o singură apăsare a unui buton. Atingeți „Launch Meeting” și software-ul preferat va deschide întâlnirea, Launch Control funcționând cu Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom și multe altele. De asemenea, cu ajutorul Newline Launch Control vizualizați rapid calendarul sălii în care se află ecranul interactiv pentru ca întâlnirile să înceapă și să se încheie la timp. 

Pentru mai multe informații legate de Newline MIRA și întregul portofoliu de produse Newline, vă rugăm să vizitați site-ul producătorului și să contactați specialiștii MGT Educational, distribuitorul produselor Newline în România.