Actorul Florin Călinescu a discutat cu PMP despre o candidatură la alegerile europarlamentare pe lista partidului fondat de fostul președinte Traian Băsescu, au declarat surse din PMP pentru stiripesurse.

Potrivit surselor citate, negocierile au eșuat după mai multe săptămâni de discuții.

„Florin Călinescu ne-a spus în final că încă nu se consideră pregătit să intre în politică și că momentan rămâne la PRO TV să-și onoreze obligațiile de la show-ul ‘Românii au talent’”, au adăugat surse din PMP pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Florin Călinescu anunța la sfârșitul anului trecut, într-o înregistrare live pe pagina personală de Facebook, că „se gândeşte foarte serios“ să-şi înfiinţeze propriul partid politic.

În ultima perioadă, acesta a avut mesaje anti-PSD pe pagina sa de socializare.

Acum ceva vreme Dragnea a fost întrebat de către un jurnalist ProTV unde sunt autostrăzile și spitalele regionale promise în campania electorală.

„Hai cu mine în baie” i-a spus jurnalistului Pro TV Alex Dima, ieri, la Parlament, după ce, în urmă cu un an, i-a făcut aceeaşi invitaţie altui jurnalist.

În urma acestei reacţii, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost ironizat pe reţelele de socializare de mai mulţi cunoscuţi. Florin Călinescu l-a invitat şi el pe Dragnea în baie, printr-o postare pe Facebook:

„Livulică îl invită pe un copil de presă la baie. Nu cunosc continuarea. Livulică, tată, vin io cu tine la baie. Da’ o sa stai ceva vreme… Te antrenez gratis pentru maratonul de la Jilava… sau mai bine Rahova, ca e în teldrum spre Ţărănia ta…”, a postat Florin Călinescu pe Facebook.