Atmosfera a fost întreținută de Flick și Popescu, care au spus glume tot timpul, iar muzica a fost asigurată de Cvartetul Anima, Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formația Pindu și Elena Gheorghe.

Buna prietenă a mirilor, Ivona Nenu (Ivo Your Wedding Planner) a fost cea care a coordonat toate echipele implicate si s-a asigurat ca totul, de la sală, program, spectacol până la cele mai mici detalii să fie ca-n visurile mirilor.

“Fie ca toate miresele sa trăiască aceleasi lucruri frumoase pe care eu le trăiesc zi de zi cu familia mea. Aș fi fericită să știu că toate femeile au parte de bucurii în relația lor de cuplu.”, a spus Adelina Pestrițu.

Printre invitați au fost și câteva vedete autohtone, dar și proaspătul secretar adjunct al NATO, Mircea Geoană, împreună cu soția sa, Mihaela.  Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, Amna,  Simona Pătruleasa, Oana Roman, Adrian Perjovschi, Raluca Bădulescu, Vica Blochina, Sandra Izbasa și Paula Millea ai fost doar câteva nume celebre prezente la nunta Adelinei cu Virgil Șteblea.