Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri bombă despre arestarea lui Liviu Dragnea. Acesta a susținut că acțiunea a avut legătură cu candidatura lui Tăriceanu la alegerile prezidențiale.

Potrivit lui Cristoiu, pe 26 mai a fost vizată căderea lui Tăriceanu, care era favorit pentru funcția de președinte al României, la alegerile de anul acesta.

”Între Tăriceanu și Dragnea a fost o convenție potrivit căreia ar fi fost un candidat comun al PSD-ALDE la prezidențiale. Din sursele pe care le am, primise și binecuvântarea lui Donald Trump pentru această mare operațiune. Se discuta și de o undă a lui Trump care să fie șef de campanie pentru candidatul PSD-ALDE Tăriceanu”, a spus Cristoiu la Antena 3.

El a susținut că în acel moment s-a ivit prima ruptură, arestarea lui Dragnea care a avut mare legătură cu candidatura lui Tăriceanu.

„Două lucruri s-au petrecut: ALDE a fost scos din calculator, din alegeri. Ținta lui 26 mai, nu a fost Dragnea, ci candidatura lui Tăriceanu. Tăriceanu l-a speriat foarte tare pe Iohannis. L-au arestat pe Dragnea împotriva interesului lui Iohannis, pentru că avea interesul să rămână. În al doilea rând a scos din calculator domnul ălă care era cu STS, pe ALDE. Atenție! 26 mai nu a vizat pe Dragnea, ci pe Tăriceanu, care era în toate calculele că va fi președintele României.”, a dezvăluit Ion Cristoiu.