Tensiune maximă pe platourile de filmare ale emisiunii “Chefi la cuţite” de la Antena 1! Doi concurenţi au fost aproape de a se lua la bătaie, iar colegii lui cu greu i-au putut linişti.

Francisco Garcia și Dorin Voiasciuc, ambii din echipa verde, la un pas de bătaie chiar în emisiune

Este vorba despre Francisco Garcia și Dorin Voiasciuc, doi concurenţi din aceeaşi echipă, cea verde condusă de Chef Sorin Bontea. Totul a răbufnit în ediţia difuzată marţi, 11 mai, când concurenţii ajunseseră la proba “Condimente”.

Francisco Garcia a fost cel care nu şi-a mai putut stăpânii nervii şi a explodat pur şi simplu din cauza lui Dorin Voiasciuc, care ar fi făcut pe liderul şi i-ar fi dat prea multe indicaţii. Dorin îi reproşase colegului său că a decojit urât una dintre perele ce trebuiau pregătite pentru proba respectivă.

Francisco Garcia s-a enervat la culme şi a început să-l înjure pe colegul său. Nici Dorin Voiasciuc nu şi-a mai păstrat calmul şi, în loc să încerce să rezolve calm problema cu colegul său, printr-o discuţie, a sărit la bătaie.

Dorin Voiasciuc
Francisco Garcia

Cum explică cei doi ce s-a întâmplat?

“Am explodat, m-am enervat. Nu, scuză-mă, dar nu îl mai suport pe Dorin. Crede că el controlează tot, de asta m-am enervat.

M-am săturat. Nimeni nu-l suportă din echipă, e arogant. Se crede șeful din echipă”, a fost explicaţia lui Francisco Garcia, scrie spynews.ro.

“Direct, am vrut să-l lovesc. Eu de obicei nu stau la scandaluri să vorbesc, eu vin, ai ceva de spus, dau bine și am plecat. I-am spus: băi băiatule, ai noroc că ești într-o emisiune televizată că te bat de te…

N-am venit să îmi fac prieteni în emisiunea asta. Am venit să iau premiul, să arăt ce pot și să mă duc acasă”, a povestit apoi şi Dorin Voiasciuc cum a văzut el incidentul cu colegul de la “Chefi la cuţite”.

„Nu mi se pare normal cum i-a spus Dorin lui Francisco, l-a deranjat și ăsta a luat-o razna”, a spus şi colega lor Elena Matei.

Conflictul dintre cei doi concurenţi a fost aplanat cu greu de către ceilalţi colegi din echipa verde a lui Sorin Bontea. Rikkito Watanabe chiar s-a pus între cei doi pentru a-i opri să se ia la bătaie.