Situație fără precedent la Antena 1 în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. În timp ce Răzvan Simion aștepta informații de la o reporteriță, aceasta nu și-a dat seama că este în direct, iar ce s-a întâmpalt este pe deliciul publicului.

„Mădălina este în legătură directă cu noi. Elevii din clasele terminale se întorc la școală, Bucureștiul este aglomerat, amănunte primim de la Mădălina”, a spus Răzvan Simion.

Chiar înainte de a începe să facă declarații, reporterița a fost pupată pe obraz de un bărbat care trecea în zonă. Totul s-a văzut în diret, pe camere, iar prezentatorul emisiunii nu s-a mai putut opri din râs.

Răzvan Simion, criză de râs, în direct, la Antena 1

După o pauză de câteva minute în care a încercat să se adune, Răzvan Simion a încercat să devină din nou serios, amintindu-i reporteriței că este în direct.

„Mădălina ne întoarcem la tine, ești în direct, știu că nu se mai folosește textul ăsta, dar văd că pe tine trebuie să te avertizez. Ești în direct”, a adăugat acesta.

Totuși, evenimentul dinainte a fost atât de amuzant în cât l-a făcut să rândă din nou fără a mai putea să o întrebe ceva pe aceasta.

„Cum merge la maraton?”, a spus Răzvan Simion înainte să izbucnească în râs. Pentru că nu își mai găsea cuvintele, colegul său Dani Oțil a încercat să îi dea o mână de ajutor.  „Se înțeapă lumea?”, a spus acesta, lucru care a cauzat o criză și mai mare de râs, chiar în direct.

@neatzacurazvansidaniNu-i ușor să fii reporter👀🤣 ##neatza ##neatzacurazvansidani ##antena1 ##funny ##viral ##reporter ##live ##fazetari ##amuzant ##fy ##foru ##foryou ##fypシ ##4u♬ original sound – Neatza cu Răzvan și Dani

De menționat este faptul că, nu este prima oară când un eveniment amuzant are loc în platoul de la Antena 1. În urmă cu două săptămâni, cei doi prezentatori ai matinalului s-au trezit fără curent.

Totul s-a întâmplat după ce Florin Ristei îi prezenta pe cei de la Trupa „The Mission”. În aceea clipă, curentul s-a întrerupt brusc, iar lumina din platou s-a stins. Cei doi prezentatorii au salvat situația cu un moment de publicitate până ce problema s-a rezolvat.