Preşedintele Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaţilor, Mihai Tudose, a anunţat la începerea şedinţei, că preşedintele ASF a transmis parlamentarilor o scrisoare prin care cerea amânarea audierii pentru a pregăti răspunsurile solicitate de parlamentari. 

„În scrisoarea sa, domnul Negriţoiu pleacă de la premisa că noi avem ceva cu ASF, nu cu domnia sa, şi că ceea ce facem noi constituie un atac la adresa unei instituţii. Mai mult, ne explică foarte clar, citez: «revocarea unui membru din conducerea ASF nu este legal posibilă, atâta timp cât acesta continuă să întrunească condiţiile care au stat la baza numiri sale, orice hotărâre în sens contrar fiind abuzivă, făcută în frauda legii şi, deci, lovită de nulitate», a citit Tudose din scrisoarea preşedintelui ASF.

Mai mult, potrivit lui Tudose, preşedintele ASF susţine în scrisoarea sa că orice demers în sensul demiterii unui membru al conducerii ASF este abuzivă, iar actul respectiv este lovit de nulitate.


Te-ar putea interesa și: