Dorina Chihaia are 26 de ani și locuiește în București. Tânăra participă azi la Miss Universe, cea de-a 68-a ediție și speră să se întoarcă acasă cu marele premiu în valoare de 250.000 de dolari. Gala are loc la Atlanta, unde 90 dintre cele mai frumoase femei din lume se vor lupta pentru coroană.

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019

Pe lângă frumusețe, Dorina este înzestrată și cu calități de antreprenor. Absolventă a facultății de Drept, Dorina a urmat și un stagiu la ONU, iar începând cu 2014 a început să lucreze ca avocat la Florența, în Italia.

Un an mai târziu, Dorina s-a stabilit în China, unde a lucrat ca și consultant într-o companie specializată în comerț internațional.

În 2018, frumoasa româncă a pornit propria afacere specializată în promovarea turismului românesc şi a tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor chinezi, dar şi a investitorilor asiatici în România.

De precizat este și că Dorina vorbește 5 limbi.

Românca are 1.75 m înălțime și dimensiuni de top model: 89-61-90. La concurs, aceasta va defila într-o creație a designerului Cătălin Botezatu.

„Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale, pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României”, a declarat Dorina.

Cei care vor să urmărească marea competiție o pot face vizitând pagina de Facebook oficială Miss Universe România, unde vor putea vota. Like-urile și voturile vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Atlanta.