De menționat este faptul că proprietatea „Sur le Moulin” a fost cumpărată în 2002 cu 3 milioane de lire sterline, chiar înainte ca Michael să câștige al cincilea titlu mondial F1. Cu toate acestea, proprietatea este acum în mare parte liberă, familia Schumacher mutându-se într-o altă casă din Gland, unde Michael își poate continua reabilitarea, scrie Yahoo News. 

Casa este situată pe Lacul Geneva și a fost descrisă drept „o proprietate excepțională într-o locație liniștită și protejată”.

„După ce Schumachers s-a mutat, casa a rămas fără rezidenți permanenți”, scrie revista germană Bunte.

„Uneori, menajerii și bodyguarzii lor rămâneau acolo. Caii Corinnei Schumacher pășeau și ei pe un teren în urmă cu ceva timp”, mai preciza sursa citată.

Amintim faptul că în 2013, Michael Schumacher a suferit un accident grav de schi din Alpii Elvețieni, iar starea sa este încă învăluită de mister. La finele anului trecut, fostul șef al lui Schumacher la Ferrari a dezvăluit că îl vizitează în mod regulat pe fostul șofer.

Jean Todt a oferit o perspectivă rară asupra stării lui Schumacher, spunând că a reușit să urmărească ascensiunea lui Mick la Formula 1.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

„Bineînțeles că îl urmărește”, a declarat Todt pentru RTL France.

Totodată, Todt a declarat că l-a vizit lunar și a oferit fanilor fragmente de informații noi. „Aceasta este o întrebare la care voi fi extrem de rezervat”, a declarat Todt pentru RTL.

„Îl văd pe Michael foarte des – o dată sau de două ori pe lună. Răspunsul meu este același tot timpul – el luptă. Nu putem decât să-i dorim pentru el și familia lui ca lucrurile să se îmbunătățească”, a mai spus acesta.

La începutul anului trecut însă, un neurochirurg îi vaertiza pe fani susținând că Schumacher va fi „foarte schimbat” și „deteriorat”.

„Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită de cea pe care ne-o amintim pe pistă, cu o structură organică, musculară și scheletică foarte modificată și deteriorată. Toate ca urmare a traumei cerebrale pe care a suferit-o”, a declarat Nicola Acciari pentru Contro Copertina.

Comentariile medicului chirurg vin după ce  Todt a spus că Schumacher „încă luptă”. „Sunt întotdeauna atent cu astfel de afirmații, dar este adevărat. Michael este în cele mai bune mâini și este bine îngrijit în casa lui. Nu renunță și continuă să lupte.

Familia sa luptă la fel de mult și, bineînțeles, prietenia noastră nu poate fi la fel ca odinioară doar pentru că nu mai există aceeași comunicare ca înainte”, spunea atunci Todt.