Mirela Vaida a fost sancționată de financiar de către Primăria Capitalei

Mirela Vaida a primit o amendă după ce  venit la repetițiile organizate la Teatrul de Revistă, acolo unde lucra. Vedeta l-a criticat dur pe Nicușor Dan pentru deciziile luate de autoritățile locale. Se pare că Vaida are o problemă cu popularul eveniment Străzi deschise – București, Promenada urbană. Din cauza acestuia, circulația auto pe Calea Victoriei a fost închisă pe timpul weekendului.

Întreruperea este temporară, la fel ca evenimentul, ea va dura de pe data de 29 aprilie până pe 8 octombrie. Drept urmare, va însemna că începând cu data de 9 septembrie, șoferii vor putea circula din nou pe Calea Victoriei la sfârșit de săptămână.

Deși acest eveniment a fost o mare bucurie pentru pietoni, pentru șoferi a fost un coșmar. Mulți au criticat decizia primarului. Printre critici a fost și Mirela Vaida.

mirela vaida
SURSA FOTO: Instagram, Mirela Vaida

Prezentatoarea TV a spus ce crede despre întreruperea circulației pe rețelele de socializare

Vaida a transmis un mesaj foarte sincer și foarte critic pe rețelele de socializare în legătură cu întreruperea circulației.

Ea a povestit o pățanie a sa care s-a petrecut în timp ce se afla la repetițiile de la Teatrul de Revistă. Teatrul se află la o aruncătură de băț de Calea Victoriei. Vedeta s-a plâns că Primăria nu s-a gândit la unde vor parca proprii angajați.

„Vreau să transmit un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi în Teatrul de Revistă suntem practic finanțați de Primăria Capitalei București.

Cum să facem când venim la muncă cu mașina? Unde să parcăm, ca să nu ne amendați?”, a spus Vaida.

Tot ea a dezvăluit că a primit o amendă de 200 de lei pentru modul în care a parcat. Amenda a supărat-o foarte tare. Ea explică faptul că altfel nu putea veni la serviciu, deoarece nu putea parca altfel.

„Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei care, practic, își amendează angajații venind la muncă.

Eu trebuie să plătesc 200 de lei, pentru că am fost astăzi la muncă la Teatrul de Revistă. Sunt amendată că nu aveam cum să parchez. Asta înseamnă să fi artist în România”, a conchis prezentatoarea în mesajul său postat pe Instagram.