Mirela Vaida şi Acces direct continuă să domine autoritar topul audienţelor la nivel naţional. Şi miercuri după-amiază, Antena 1 a fost lider de audienţă, la nivel naţional, pe segmentul 17.00-19.00. PRO TV şi Kanal D nu au avut absolut nicio şansă.

Mirela Vaida dă o nouă lovitură

Mirela Vaida dă o nouă lovitură în televiziune. Şi miercuri după-amiază, de la ora 17.00, când a început Acces direct, Antena 1 a fost pe cai mari. Ştirile PRO TV şi Puterea dragostei de la Kanal D nu au avut nicio şansă în bătălia audienţelor, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

4,1 şi 4,4 a avut Antena 1 cu Acces direct pe primele două sloturi ale orei 17.00, la mare distanţă de PRO TV care a fost pe locul al doilea. Puterea dragostei de la Kanal D a fost abia pe poziţia a treia. Acelaşi trend la nivel de audienţe s-a menţinut şi pe ultimele două sferturi ale orei 17.00. Mirela Vaida şi Acces direct şi-au dominat copios adversarii.

Mirela Vaida l-a depăşit şi pe Cabral

De la ora 17.00, Antena 1 a continuat cu a doua oră a show-ului Acces direct. La PRO TV a început emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii, iar la Kanal D a fost a doua oră de Puterea dragostei. Nici de la ora 18.00 trendul audienţelor nu s-a schimbat aproape deloc.

Acces direct a avut 5,7 şi a ajuns chiar la rating de 6 pe primele două sloturi ale orei, la mare distanţă de cei de la PRO TV şi Kanal D. Nici pe final de Acces direct Antena 1 nu a pierdut poziţia de lider de audienţe la nivel naţional. Cu cifre care au atins 6, cei de la Antena 1 şi-au păstrat, fără probleme, primul loc al clasamentului. PRO TV şi Ce spun românii cu Cabral a fost pe locul secund, iar Kanal D cu Puterea dragostei pe locul al treilea.