Mircea Badea a afirmat marți că Ludovic Orban va face tot ce-i va spune Klaus Iohannis și va executa exact ce va spune Rareș Bogdan și anume că vor desființa prin ordonanță de urgență Secția specială.

„Domnul Ludovic Orban va face ce i se spune, va face tot ce îi va spune domnul Werner. Iohannis îți pune „Boc”-ul lui, evident. După părerea mea, Orban va executa exact ce spune Rareș Bogdan că se va întâmpla: vor da prin ordonanță de urgență să omoare Secția specială.

Este evident: a spus Werner treaba asta, a spus Orban treaba asta, a spus Rareș Bogdan, în seara asta, treaba asta. Ei sunt obsedați de asta. De altfel și acest raport MCV, pe care eu l-am tipărit pe hârtie moale ca să nu fie inconfortabil, și care este o mizerie, o abjecție. așa cum ne-am obișnuit, făcut de niște politruci siniștri, are o mare problemă cu acestă secție.

Eu nu am auzit nici de mari măsuri economice, am auzit asta cu primarii și asta cu secția, adică tot pe dosare. Asta cu economia e nutreț pentru cretini, tocmai ca să se dea unii la o parte că sa rezolve ce au de rezolvat pe dosare și pe alegeri”, a spus Mircea Badea la Antena 3.