Mircea Badea a reacționat după ce Eugen Tedorovici a discutat despre restrângerea ariei de beneficii în materie de mers cu trenul pentru studenți.

„Limitarea numărului de călătorii este anunțată de propagandă drept măsură de austeritate pentru studenți. (…) Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de ajutor, așa se întâmplă în societățile civilizate. Așa este corect, uman și normal. Persoanele cu handicap trebuie să aibă niște facilități, scutiri etc. (…) Studentul în America plătește facultatea și dă bani grei pentru a-și termina studiile, de fapt, plătește ani întregi. În România, studentul care merge la facultate parcă se duce pentru mine. De ce este treaba mea că unul se duce la facultate?! În România, facultățile de stat sunt gratuite. Acum și călătoriile cu trenul să fie gratuite? De ce?! Care ar fi motivul?”, a declarat Mircea Badea.

Vedeta postului Antena 3 mai adaugă că speră ca studenții să înceapă să se ducă la muncă dacă nu mai primesc pomeni din partea Executivului:

”Ei consideră că au dreptul să meargă gratuit cu trenul. Ați mai auzit o asemenea impertinență? Cât de tupeiști sunt ăștia? Ce înseamnă că nu pot tolera? Ce vor face studenții mai concret? Ei nu pot tolera să plătească! Cum țin cu dinții de pomenile lui Dragnea… Este fabulos că ei spun că măsura aceasta este un drept și că nu pot tolera situația. Cu toată dragostea, mă simt jignit să le citesc reacția. V-am arătat doar o mostră de tupeu. Reacția mea organică este să vomit când văd o astfel de atitudine. Atâta milogeală agresivă… Poate vă duceți la muncă dacă nu vi se mai dă pomană”, a spus Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.