Președintele Klaus Iohannis a obținut o victorie zdrobitoare în turul al doilea al prezidențialelor, în fața șefei PSD, Viorica Dăncilă. Actualul șef al statului și-a asigurat un nou mandat la Palatul Cotroceni după ce a câștigat scrutinul cu aproape 65% din voturi.

Cunocut ca fiind un adversar dur al lui Klaus Iohannis, Mircea Badea de la Antena 3 s-a dezlănțuit la adresa românilor din străinătate. Aceștia au stabilit un nou record în privința votului. Aproape un milion de români din afara granițelor au votat, marea lor majoritate cu Klaus Iohannis.

Mircea Badea i-a invitat pe românii din Diaspora, într-un mod ironic, să se întoarcă în masă, în țară. Mai mult, Badea spune că se așteaptă ca aceștia să revină în țară cu toții. ”PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la pușcărie, doamna Dăncilă nu se simte prea bine, Guvernul e PNL, Iohannis a luat un scor uriaș, diaspora a votat din Zimbabwe în Coreea de Nord masiv, spuneți-mi mie cam ce motiv ar mai avea diaspora ca să nu revină în frumoasa țară? Eu mă aștept să vină milioane de români foarte curând în țară. Nu mai e PSD, Dragnia e rezolvat, Guvernul e PNL președintele lor e iată ales cu 67%, e ok, România e o țară, din nou primitoare. Nu e corect? Deci mă aștept să vină diaspora în țară! E o dovadă de coerență și de consecvență a mesajului” a spus Mircea Badea, la Antena 3.