Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a vorbit despre alegerile prezidențiale și despre avantajele pe care le poate avea un președinte în funcție, care poate candida pentru un al doilea mandat. Badea spune că serviciile secrete sunt un aliat fidel pentru șeful statului în cursa prezidențială de la finalul acestui an.

„La prezidențiale, după părerea mea, oricine face acum calcule că sigur așa va fi, de fapt, pune un pariu în orb, nu bazat pe ceva. Cred că se pot întâmpla atât de multe lucruri încât nu le poate intui sau anticipa nimeni. Sunt unii care spun că n-are cum să piardă Iohannis. Argumentul principal pentru care un președinte în funcție care mai are dreptul să candideze la un mandat are două avantaje crâncene față de orice alt contracandidat. Cele două elemente în favoarea lui față de alții sunt SRI și SIE. România e condusă de serviciile secrete. Punct. Cine nu a realizat asta nu știu ce a realizat. Serviciile îl deservesc pe președintele în funcție.

Singurul a fost Emil Constantinescu care nu a vrut folosească aceste beneficii în favoarea lui. Serviciile, simțindu-se refuzate și ținute unde le e locul constițuțional, s-au enervat. De aia cred că l-au și făcut pe Emil Constantinescu. El a fost un președinte constituțional”, a spus Badea.