Realizatorul de la Sinteza Zilei, Mircea Badea, a comentat în emisiunea de joi seară deja celebra fotografie cu Dan Barna şi pisica. „Este o metodă a reuşitei şi a like-ului”, a spus Badea.

„Poza zilei de astăzi este cu domnul Barna, care ne arată pisicuța. Este un secret al reușitei. De fapt, nu numai un secret, este o metodă a reușitei și a like-ului. Cred că sunt mai multe poze. Sper că, totuși, n-o îndeasă, așa cum pare, că ar trebui să fie descarcerată. Eu sunt alergic la pisici, chiar fizic, chiar sunt alergic la pisici. Dar, în viață, în general, pisica poate fi și altfel”, a declarat realizatorul Antena 3.

Sursă foto: facebook.com/shere.marinescu

Momentul a fost analizat şi de Cristian Tudor Popescu. „Tu vrei să fii preşedintele ţării şi vii cu pisica pe piept? Adică ce arăţi? […] Pentru asta trebuie să te votăm la Cotroceni?” s-a întrebat gazetarul.

„Sper până în ultima clipă ca domnul Barna să-şi evalueze corect situaţia şi să procedeze în consecinţă. A venit cu pisicul ăla pe piept. Ce crede că rezolvă cu chestia asta? Ce mesaj transmite cu chestia asta? Politic. Ce mesaj transmite cu pisicul ăla? Există mesajul că şi el este un pet, un animal de casă, un animal de apartament. Cum să vii cu pisica pe piept, ce transmiţi? Tu vrei să fii preşedintele ţării şi vii cu pisica pe piept? Adică ce arăţi? Că eşti iubitor de animale? Şi pentru asta trebuie să te votăm la Cotroceni?”