Mihai Gâdea a rămas mut de uimire când a aflat ce părere are actrița Carmen Tănase despre certificatul verde. „Este o abominaţie. Libertatatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Punct”, a subliniat aceasta în cadrul emisiunii moderate de vedeta tv de la Antena 3.

Carmen Tănase a ținut să sublinieze că libertatea este o stare de spirit, pe care o ai sau nu o ai.

„Nu ți-o dă nimeni prin niciun certificat prin nicio stea prin nimic. Indiferent dacă nu te poţi duce la mall, dacă ești liber, ești liber. Punct”, a arătat actriţa.

Certificatul verde este o abominație: Discriminare este puțin spus

Ea a fost întrebată despre certificatul verde şi cum i-a schimbat pandemia viaţa. Carmen Tănase a fost extrem de categorică pe acest subiect.

„Discriminare este puţin spus. Este o abominație. Lumea îi zice nazipass, este echivalentul stelei galbene. Semenul, de fapt, este cam același. S-au găsit alte mijloace pentru a teroriza oamenii, mai mult psihic acum”, a punctat ea.

Ea s-a întrebat retoric cum e posibil ca tu, ca individ, să crezi că certificatul verde îţi dă ție libertate. În opinia sa, cei care au propus asta nu sunt atât de vinovați precum sunt cei care au acceptat asta şi care acceptă cu capul sus.

„Am văzut specimene care erau atât de fericite că în sfârșit puteau mânca la restaurant pe săturate, în timp ce alții se uitau pe geam la ei. Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Nu ți-o dă nimeni prin niciun certificat prin nicio stea prin nimic. Indiferent dacă nu te poţi duce la mall, dacă ești liber ești liber. Eu aşa cred şi aşa mă manifest eu”, a declarat artista.

E cumva un joc ocult al unor persoane care sunt acolo în vârful piramidei

Aceasta a arătat că ea nu s-a supus niciodată la vreo restricție. În afară de faptul că atunci când a intrat în vreo incintă, ca să nu jenez şi din respect pentru oameni, și-a pus masca de protecție, artista a recunoscut că, în rest, nu a respectat absolut nimic.

„Lumea mea s-a făcut mult mai mică. Am văzut multe lucruri, am fost șocată de multe ori de persoane la care nu m-aş fi așteptat niciodată. Au reacţionat mic, meschin, laș, fricos. (…)

E cumva un joc ocult al unor persoane care sunt acolo în vârful piramidei care probabil ca nu au capacitatea de a se bucura de a empatiza. Sunt persoane întunecate. E un joc macabru în care oamenii s-au lăsat şi asta m-a dezamăgit”, a spus actriţa Carmen Tănase în cadrul unui interviu manifest acordat lui Mihai Gâdea pentru Sinteza Zilei de la Antena 3.