Leontin Horațiu Iuhas l-a întrebat pe Mihai Gâdea în timpul unei emisiuni la Antena 3 dacă a fost la o chermeză cu mici organizată de Liviu Dragnea. Realizatorul TV a clarificat situația imediat.

„Anul trecut, pe 7 mai, nu mă uitam la televizor, era ziua când mama a fost înmormântată. Mi s-a spus că, în acea seară, ați fost la chermeza pe care a organizat-o Liviu Dragnea cu mititei în grădina lui. Este adevărat?”, a zis fiul disidentei comuniste Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, la Antena 3.

„Nu am fost niciodată la nicio chermeză organizată de Liviu Dragnea și nici de alți politicieni în general. Dacă a fost vreo chermeză pe 7 mai, de care de altfel nu-mi aduc aminte, sigur nu am fost acolo. Cine v-a dat informația v-a dat-o în sens manipulator. Nu am participat la nicio chermeză nici cu mititei, nici fără mititei. Nu am fost la nicio chermeză organizată nici de PSD, cu atât mai puțin organizată de Liviu Dragnea. Cineva împrăștie informații care nu au nicio legătură cu adevărul. Este foarte simplu de verificat. Se iau imaginile și se verifică. Sub cuvânt de onoare vă spun că nu am participat la nicio chermeză”, a replicat Mihai Gâdea.

Pe data de 7 mai 2018, Mihai Gâdea a prezentat Sinteza Zilei, în regim de live, la Antena 3. Tot în acea zi Liviu Dragnea a dat mici la sediul PSD.