Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia primei zile a campaniei electorale. Acesta nu a ratat ocazia să critice Guvernul PNL, care în opinia sa a „guvernat catastrofal România”. În acest context, Ciolacu este convins că românii vor acorda încredere celor din PSD și vor alege Partidul Social Democrat la vot.

„Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale!

#PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!

Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale.

Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte.

Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!”, a scris Marcel Ciolacu pa pagina sa de Facebook.

Campania electorală pentru alegerile locale a început azi, candidaţii intraţi în cursa pentru un fotoliu de primar sau de preşedinte al CJ, dar şi pentru un loc în consiliile locale şi judeţene încercând, în această perioadă, să convingă alegătorii să le acorde încrederea la urne, pe 27 septembrie.

Campania electorală se va încheia în ziua de sâmbătă, 26 septembrie, la ora 7,00.

Pentru prima dată, campania electorală va fi una atipică şi se va desfăşura după anumite reguli de protecţie sanitară, în contextul pandemiei de coronavirus.

Guvernul şi Autoritatea Electorală Permanentă au vinit cu un set de reguli care vizează protejarea sănătăţii cetăţenilor cu care interacţionează candidaţii şi echipele lor de susţinători pe perioada campaniei electorale, iar printre măsuri se numără purtarea măştii.