Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Lăncrăjan pune o fotografie cu un mesaj pentru cei care au auzul fin: ”M-ați subestimat! Va fi interesant”.

Alexandra Lăncrăjan a fost în centrul unui mic scandal medicatic, pentru că în OUG pe legile justiției este prevăzut că procurorii trebuie să aibă 10 ani de experiență pentru a lucra în DNA.

„Atât la DIICOT, cât şi la DNA, creşte vechimea în profesie pentru a putea accede, la 10 ani”, a anunţat Tudorel Toader după şedinţa de Guvern în care a fost adoptată OUG privind cele trei legi ale justiţiei.

Lăncrăjan are doar 6 ani de experiență și, inițial, s-a crezut că vorbim despre o execuție politică a procurorului din dosarul Tel Drum.

Ulterior, situația s-a clarificat, iar Lăncrăjan rămâne în DNA, ea fiind unul dintre procurorii titulari pe post.

Alexandra Carmen Lăncrănjan are o vechime în magistratura de 8 ani. Ea şi-a început cariera în magistratură pe 1 iulie 2010, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Procurorul Lăncrănjan coordonează ancheta în dosarul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este anchetat pentru că ar fi în spatele societăţii Tel Drum.