Modelele se pot comanda încă de luna aceasta la prețuri ce pornesc de la 105.065 euro fără TVA, respectiv 142.975 euro fără TVA. Cele două modele vor putea fi văzute în showroom-uri începând cu luna septembrie.

Noile modele sunt echipate cu tracțiune integrală și suspensie pneumatică AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptivă controlată electronic ADS PLUS. Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua funcție de înclinare a caroseriei pentru viraje va fi disponibilă, în premieră mondială, pentru modelele cu tracțiune spate ce se vor putea comanda începând cu luna iulie. De la momentul startului comercializării este disponibilă și o versiune Edition 1, ce va putea fi comandată doar pentru o perioadă limitată de timp. Printre dotările standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum și pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, îmbrăcate în piele Nappa Exclusive.

S 500 4MATIC Coupé  este echipat cu motorul V8 biturbo de 4663 cmc care oferă o putere maximă de 335 kW (455 CP) și un cuplu motor maxim de 700 Nm. S 63 AMG 4MATIC Coupé are un motor AMG V8 biturbo, de 5461 cmc cu o putere maximă de 430 kW (585 CP) și un cuplu motor de 900 Nm. Ambele modele S Coupé dispun de un nivel spectaculos de dotări standard, ce includ: COMAND Online, sistemul de climatizare automată THERMOTRONIC și farurile LED Intelligent Light System.