Se pare că cei doi au decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului.

Astfel, ducii de Sussex se numără printre voluntarii care duc mâncare bolnavilor aflați în stare critică.

Deși au un copil mic acasă, cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și s-au oferit voluntari în lupta împotriva coronavirusului.

Potrivit lui Richard Ayoub, directorul executiv al proiectului Angel Food, Meghan și Harry i-au contactat pentru a-și oferi serviciile după ce au aflat că șoferii care transportau mâncarea erau depășiți  de numărul de cazuri.

Astfel, în duminica Paștelui Catolic, cuplul a dus alimente neperisabile la 20 de persoane aflate în imposibilitate de a ieși din casă din cauza stării critice de sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit sursei citate, după trei zile, ducii de Sussex au continuat să ajute oamenii.

„Ne-au spus că au aflat că șoferii noștri nu mai fac față și s-au oferit voluntari pentru a le ușura misiunea șoferilor”, a spus Richard Ayoub, menționând că, trei zile mai târziu, Meghan Markle și Prințul Harry și-au oferit din nou serviciile.

Totodată, directorul fundației a explicat că cei doi au urmat cu strictețe regulile, purtând măști și mănuși și păstrând distanța de 2 metri între ei și ceilalți.

Mai mult de atât, se pare că zilele trecute Meghan Markle și Prințul Harry au donat 90.000 de lire sterline către Fundația de caritate Feeding Britain pentru a sprijini eforturile celor care se străduiesc să hrănească populația vulnerabilă pe timpul perioadei de criză cauzată de coronavirus.